Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στο χρήστη και σας συνιστούμε να δεχτείτε τη χρήση τους για να απολαύσετε πλήρως την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.

Καλάθι

0 προϊόν προϊόντα (Άδειο)

Κανένα προϊόν

Θα καθοριστεί Αποστολή
0,00 € Φόρος
0,00 € Σύνολο

Οι τιμές είναι με ΦΠΑ

Ολοκλήρωση αγορών

Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι αγορών σας
Ποσότητα
Σύνολο
Υπάρχουν 0 αντικείμενα στο καλάθι σας. Υπάρχει ένα προϊόν στο καλάθι σας.
Σύνολο προϊόντων (με Φ.Π.Α.).
Σύνολο μεταφορικών (με Φ.Π.Α.). Θα καθοριστεί
Φόρος 0,00 €
Σύνολο (με Φ.Π.Α.).
Συνέχεια στις αγορές Προχωρήστε στο ταμείο

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Όταν ο Χρήστης επισκέπτεται την ιστοσελίδα ή όταν ο Χρήστης προβαίνει σε αγορές, είναι απαραίτητο να παρέχει ορισμένες πληροφορίες (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας αυτομάτως και θα ενσωματωθούν σε αυτοματοποιημένα αρχεία, τα οποία προηγουμένως έχουν γνωστοποιηθεί στην αρμόδια Αρχή και για τα οποία  η Κ. ΚΥΡΓΙΑΝΝΗ - Θ. ΚΥΡΓΙΑΝΝΗ Ο.Ε (εφεξής ΕΤΑΙΡΕΙΑ) τυγχάνει Υπεύθυνος Επεξεργασίας σύμφωνα με το Ν. 2472/1997. Ο Χρήστης εγγυάται και φέρει την ευθύνη για την αλήθεια, ακρίβεια, εγκυρότητα, γνησιότητα, συνάφεια και προσφορότητα των Προσωπικών Δεδομένων που γνωστοποιεί στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
H ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει αναπτύξει νόμιμα μέτρα προστασίας στις εγκαταστάσεις, τα συστήματα και τα αρχεία της και εγγυάται την εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Δεδομένων, ωστόσο δύναται να αποκαλύψει στις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές Προσωπικά Δεδομένα ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που κατέχει ή είναι προσβάσιμες μέσω των συστημάτων της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από κάποια εφαρμοστέα διάταξη νόμου.
Επιπλέον, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να ενημερώνει τους προμηθευτές της με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.
Σκοπός: Η συλλογή και η αυτοματοποιημένη επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων έχει ως σκοπό την καταγραφή της συμβατικής σχέσης με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, τον έλεγχο, βελτίωση και προσαρμογή σε προτιμήσεις και επιλογές σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες και την αποστολή με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά μέσα διοικητικών, τεχνολογικών, οργανωτικών και / ή εμπορικών πληροφοριών για προϊόντα και υπηρεσίες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
Συγκατάθεση Χρήστη: Ο Χρήστης συναινεί και αποδέχεται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων των προσωπικών του δεδομένων για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής και έτσι παρέχει την ρητή συγκατάθεσή του στην συλλογή και επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων, όπως περιγράφεται παραπάνω. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μπορεί επίσης να μεταβιβάζει Προσωπικά Δεδομένα σε εταιρείες ή ατομικές επιχειρήσεις εγκατεστημένες στην Ελλάδα ή σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου οι τελευταίες να παράσχουν στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ οποιεσδήποτε υπηρεσίες σε σχέση με τους παραπάνω σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό υπηρεσιών άμεσης εμπορίας ή διαφήμισης. Ο Χρήστης παρέχει τη ρητή συγκατάθεσή του και στη διαβίβαση ή γνωστοποίηση των δεδομένων που περιλαμβάνονται στα αρχεία προς τους παραπάνω αναφερόμενους αποδέκτες. Σε κάθε περίπτωση η ΕΤΑΙΡΕΙΑ εγγυάται την εμπιστευτικότητα και ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων κατά τη διαδικασία διαβίβασης και μεταφοράς τους που μπορεί να λάβει χώρα.
Δικαίωμα πρόσβασης/εναντίωσης: Σε οποιαδήποτε στιγμή ο Χρήστης έχει το δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο, διόρθωσης, διαγραφής και προβολής αντιρρήσεων οποτεδήποτε σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων που τον αφορούν. Εξάλλου, η συγκατάθεση του Χρήστη μπορεί να ανακληθεί σε οποιαδήποτε στιγμή. Για τον λόγο αυτό μπορεί να αποστείλει επιστολή στην διεύθυνση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ & ΠΑΛΑΜΑ ΓΩΝΙΑ) ή να στείλει e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: spiti_kremastra@yahoo.com.
Χρήση Προσωπικών Δεδομένων για προωθητικές ενέργειες: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες και σε όσους διενεργούν αγορές μέσω της ιστοσελίδας να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων. Επιπλέον, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δύναται να χρησιμοποιήσει το ιστορικό πλοήγησης του Χρήστη στην ιστοσελίδα της για προωθητικές ενέργειες σε άλλους ιστότοπους εκτός της ιστοσελίδας της.

Cookies

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογίες, όπως «cookies» και «pixel tags». Με την πλοήγηση του Χρήστη στην ιστοσελίδα, ο Χρήστης συμφωνεί στη δημιουργία και τη χρήση αυτών. Εάν ο Χρήστης δεν επιθυμεί την χρήση των cookies μπορεί, είτε να τα απενεργοποιήσει, είτε να αποφύγει την πλοήγηση στην ιστοσελίδα.

Τα «cookies» είναι μικρά κομμάτια αρχείων σε μορφή κειμένου, τα οποία αποθηκεύονται στον περιηγητή (browser) του Χρήστη όταν επισκέπτεται έναν ιστότοπο. Οι πληροφορίες οι οποίες αποθηκεύονται στον υπολογιστή του Χρήστη μπορεί να περιέχουν στοιχεία όπως ποιες είναι οι σελίδες που επισκέφτηκε ο Χρήστης, την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψης καθώς και κάποιον τυχαίο και μοναδικό αριθμό αναγνώρισης του Χρήστη. Με την χρήση αυτή, η ιστοσελίδα είναι σε θέση να αποθηκεύσει χρήσιμες πληροφορίες για την περιήγηση του Χρήστη στην ιστοσελίδα, καθώς και να διαβάσει τις πληροφορίες αυτές ώστε να προσφέρει στον Χρήστη μια ενοποιημένη εμπειρία περιήγησης.

Τα cookies χρησιμεύουν σε ενέργειες όπως ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω:
- Στην διατήρηση της ασφάλειας του Χρήστη, καθώς και την ευκολία περιήγησης του στην ιστοσελίδα. Σε οποιοδήποτε σημείο κρίνεται απαραίτητη η καταχώρηση προσωπικών στοιχείων του Χρήστη (https protocol), τα cookies βοηθούν στο να ταυτιστούν και να μεταφερθούν τα στοιχεία της προηγούμενης πλοήγησής του από το περιβάλλον (http). Για παράδειγμα, με αυτό τον τρόπο ο Χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί στην ιστοσελίδα προσθέτοντας αντικείμενα στο καλάθι του, και αν χρειαστεί να υπάρξει επικοινωνία που περιλαμβάνει οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο (πχ αλλαγή προσωπικών στοιχείων, καταχώρηση παραγγελίας κλπ) αυτή να γίνει χωρίς την ενόχληση του ίδιου.
- Στην αποθήκευση προσωπικών ρυθμίσεων και προτιμήσεων κατά την πλοήγηση στο Ιστοσελίδα.
- Στο να αντιλαμβάνεται και να αξιολογεί η ΕΤΑΙΡΕΙΑ πως αντιδρά το κοινό της και πως χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα της, με σκοπό να βελτιώσει τις πληροφορίες αλλά και τον τρόπο που προσφέρει την εμπειρία πλοήγησης. Αυτές οι πληροφορίες βοηθούν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ώστε να μπορεί να προσφέρει στοχευόμενες υπηρεσίες βασισμένες ξεχωριστά στον κάθε Χρήστη. Για παράδειγμα, εάν ένας Χρήστης πλοηγηθεί σε κάποιο επιθυμητό προϊόν, μπορεί να παρακολουθήσει μια διαφήμιση για το αντίστοιχο προϊόν όταν περιηγείται αργότερα σε κάποιο ηλεκτρονικό τεχνολογικό περιοδικό ή blog.
Οι περισσότεροι περιηγητές επιτρέπουν την διαγραφή των «cookies» και την αποτροπή της δημιουργίας τους για μελλοντική περιήγηση στο ίδιο Ιστοσελίδα. Θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο ότι με την αποτροπή αυτή ορισμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν θα λειτουργούν ορθά.



Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση